TOATE BLOGURILE - bloggeri si cititori

vineri, 4 iunie 2010

Incepand de azi, 04.06.2010, blogul PRESCOLARII MEI este listat pe toateBlogurile.ro, in categoria Educatie. toateBlogurile.ro este cea mai mare comuntate romaneasca de bloggeri si cititori.
Principalele reguli in acest portal sunt simple: bun simt, decenta si respect. Fa-ti cont doar daca esti sigur ca nu va fi suspendat pentru spam, limbaj trivial, injurii la adresa altor utilizatori sau continut ofensator. Mai mult, in toateBlogurile.ro nu exista "bloggeri mari" sau "bloggeri mici"! Din perspectiva acestui portal, bloggerii sunt doar diferiti si unici.

Da, am facut putina reclama unei comunitati romanesti a carei "tanara" membra sunt! Sper sa nu va suparati pe mine!
       

       Ca veni vorba de bloguri, de bloggerit, in ziua in care am "incarcat" pentru prima data acest blog, speram sa fie "cutreierat" de macar 50-60 de vizitatori intr-o luna. Astazi, dupa circa doua luni de activitate constat - cu placere, de ce sa nu recunosc, ca am avut peste 500 de vizite pe blog. Stiu! E putin, dar pentru mine inseamna mult! La implinirea a 1000 de vizite promit sa sarbatoresc! Stiu ca pentru asta va trebui sa muncesc, dar e o munca placuta, relaxanta...De fapt nici macar nu e vorba de munca aici. Pur si simplu e o placere, o pasiune. "MATERIE PRIMA" este din belsug, numind aici, asa, prescolarii - care isi petrec cea mai mare parte a timpului in gradinita. Si pentru ca generatie de generatie devin tot mai "dezghetati", mai curiosi, mai pretentiosi, de ce sa nu le ofer posibilitatea sa isi vada si ei pe "intenet" activitatile la care participa!?! Deci, mergem inainte!
Laste edit: portalul de care va spuneam, are inregistrati aproape 8000 de useri si peste 6600 de bloguri, peste 300 de grupuri si aproape 3000 de fotografii!!!

1 comentarii:

carmen 24 iunie 2010 la 13:35  

Da! In 20 de zile s-a petrecut ceea ce nu s-a intamplat in doua luni...Astazi, ora 12 si 55 minute am atins "pragul" celor 1000 de vizite pe blog. Am promis ca voi sarbatori?!? Vai, vai...Aman totusi celebrarea pentru "momentul celor 10.000 de vizite". E totusi o tinta mai serioasa, nu? Tuturor va multumesc si va mai astept!

Trimiteți un comentariu

ARTICOLE POPULARE

EDU

sigur.info-internet mai sigur pentru copii

VARA

Eu sunt Vara călduroasă
şi sunt tare bucuroasă,
Căci cu frăţiorul Soare
Luminez peste ogoare.
Mândre, spicele de grâu
Cresc înalte pân-la brâu
şi când eu sosesc, se ştie,
Aduc numai bucurie.
Veveriţe, iepuraşi,
Ursuleţii drăgălaşi,
Toţi se bucură cu mine,
Căci e cald şi tare bine.

BANNERE

Folclor romanesc

De unde au venit pe aici...

HOROSCOPUL ZILEI DE LA ACVARIA.COM

HOROSCOP DE TOP

www.acvaria.com

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP