UN ALT INCEPUT!

duminică, 6 noiembrie 2011

...pentru cei care mă cunosc din "real-life" nu cred că a constituit o...dilemă faptul că aici nu am mai postat nimic de atâta vreme! M-au simţit alături de ei tot timpul şi cunosc motivele pentru care am amânat prezenţa pe blog. 
...pentru prietenii virtuali, lipsa mea din "vitual-life" probabil a constituit un semn de întrebare. Unii mi-au simţit prezenţa prin trecerile (fugare uneori) pe blogurile/site-urle lor.
Pentru toţi acei ce mă cunosc - într-un fel sau altul - iată: sunt aici
E duminică, o zi minunată de - încă - toamnă, şi ce mi-am zis...hai să continui ceea ce am început alături de noii mei prieteni, " IEPURAŞII VESELI " ! Nu am nici un motiv să mai amân momentul reântâlnirii "online", aşa că...
La sfârşitul anului şcolar 2010 - 2011 vă spuneam că "UN SFÂRŞIT E UN...ÎNCEPUT!", că orice despărţire este un moment cu o mare încărcătură emoţională, mai ales dacă de cei de care eşti nevoit să te desparţi ( viaţa merge înainte, copiii cresc, preşcolarii devin şcolari... ) te leagă patru ani de satisfacţii, împliniri, de reuşite, de emoţii, sentimente alese, mai ales dacă te-ai ataşat de ei ca şi de copiii tăi: preşcolarii mei din grupa "IEPURAŞILOR ISTEŢI"!!! Profit de ocazie să le urez încă o dată mult succes în viaţa de şcolari! Să  creşteţi mari, să fiţi voi înşivă, să păşiţi cu încredere - mereu înainte - pe drumul cunoaşterii!!!

Şi pentru că în viaţă lucrurile...se "leagă", începutul de an şcolar 2011-2012 mi-a adus în dar o  nouă grădiniţă (Grădiniţa cu program prelungit nr. 1 Luduş) cu un nou colectiv şi...bineînţeles, o nouă grupă de prichindei.
Ehei, de aici totul a renăscut! "Bucla" generaţiilor continuă cu aceeaşi bucurie, cu aceleaşi emoţii generate de fiecare nou început! Emoţii personale, emoţii ale părinţilor care se văd nevoiţi să se "despartă" de iubirile lor, emoţii din cele mai puternice şi mai adevărate ale micuţilor care păşesc pentru prima dată într-o colectivitate, care fac cunoştinţă pentru întâia dată în viaţa lor cu...cea de-a doua lor casă, GRĂDINIŢA!
Şi pentru că - între timp - am mai...crescut şi eu - în ambele ipostaze de educator şi blogger - începând cu această postare voi adopta o nouă strategie în ceea ce priveşte blogul PRESCOLARII MEI: aici va fi Jurnalul grupei "Iepuraşilor veseli", locul în care voi posta tot ceea ce interesează în primul rând pe copii din grupa mica A de la Grădiniţa cu program prelungit nr. 1 Luduş şi pe părinţii acestora. Părinţilor "debutanţi" în grupa mică le mulţumesc în mod deosebit pentru sprijinul lor, pentru încrederea pe care ne-au acordat-o încă din prima zi, nouă - educatoarelor copiilor lor - Dir. educ. Maria Andreşan şi prof. înv. preşc. Carmen Petac, educatoare cu experienţă, dar care au încă disponibilitatea şi dăruirea de a se face utile!!! Încă o dată vă mulţumim şi vă promitem că vom folosi tot ceea ce am învăţat până acum pentru a-i ajuta pe copiii dumneavoastră să crească frumos!!!

Nu intenţionez să "uit" nici de voi, dragi prieteni virtuali care mă susţineţi şi mă inspiraţi cu gândurile şi ideile voastre!!! Vă mulţumesc că îmi sunteţi aproape!!!

10 comentarii:

Adele 6 noiembrie 2011 la 23:28  

Să fie de bun augur, draga mea şi să-ţi ajute Dumnezeu în tot ceea ce vrei să faci!

angi 6 noiembrie 2011 la 23:30  

Un drum nou si plin de impliniri si activitati,asa cum numai tu stii sa faci alaturi de "iepurasii"tai Carmen,iti doresc!

Horváth Emerencia 7 noiembrie 2011 la 07:54  

Ei, draga mea prietena ma bucur ca te-ai intors si ca esti bine! Si albinutele mele au zburat la scoala asa ca blogul albinutelor s-a "inchis", m-am hotarat sa postez toate evenimentele pe noul meu blog , unde te astept cu mult drag:http://emerenciahorvath.blogspot.com/
O zi minunata! Cu drag:Enci.

Loredana 7 noiembrie 2011 la 10:13  

sa aveti un an minunat!
sunteti niste norocosi cu totii ca va aveti unii pe altii, iar ei un pic mai norocosi ca te au pe tine!

carmen 8 noiembrie 2011 la 00:21  

@Emerencia:
Bine te-am regasit! Ma intrebam ce s-a intamplat cu voi, dar ma bucur sa aflu ca sunteti bine! Succes si tie in noul an scolar!!!

carmen 8 noiembrie 2011 la 00:25  

@Loredana:
Multumesc frumos pentru urari! Cu asa copii, cea mai norocoasa tot eu sunt pana la urma! :))

copilarim 8 noiembrie 2011 la 11:04  

Ce frumos!!! Chiar ma intrebam cum este in noul an .. de gradi:D!!! ma uitam cu Buni acum cateva zile pe poze cu mine soim.. Dar uite nu imi amintesc sigur cum se spunea la cei mai mici care erau imbracati cu sortuletul bleu cu fundita rosie..
un an frumos cu amintiri minunate sa fie

rux

Trimiteți un comentariu

ARTICOLE POPULARE

EDU

sigur.info-internet mai sigur pentru copii

VARA

Eu sunt Vara călduroasă
şi sunt tare bucuroasă,
Căci cu frăţiorul Soare
Luminez peste ogoare.
Mândre, spicele de grâu
Cresc înalte pân-la brâu
şi când eu sosesc, se ştie,
Aduc numai bucurie.
Veveriţe, iepuraşi,
Ursuleţii drăgălaşi,
Toţi se bucură cu mine,
Căci e cald şi tare bine.

BANNERE

Folclor romanesc

De unde au venit pe aici...

HOROSCOPUL ZILEI DE LA ACVARIA.COM

HOROSCOP DE TOP

www.acvaria.com

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP