FESTIVALUL-CONCURS-JUDETEAN INTERCULTURAL DE DANSURI POPULARE SI ARTA POPULARA - LUDUS 2012, repere (2)

sâmbătă, 21 aprilie 2012

Aşa cum v-am promis în articolul precedent ( FESTIVALUL-CONCURS-JUDETEAN...repere (1) ), cele mai importante aspecte surprinse pe parcursul celei de a VII-a ediţii a Festivalului dedicat preşcolarilor mureşeni:

DESCHIDEREA FESTIVALULUI ( prezentatoarea Maria Giurgea - Radio Transilvania Luduş şi doamna educ. Maria Andreşan - director al Grădiniţei cu p.p. nr. 1 Luduş, )


NUMEROSUL PUBLIC PREZENT ÎN SALA DE SPECTACOLE A CASEI DE CULTURĂ "POMPEIU HĂRĂŞTEANU" DIN LUDUŞ, A URMĂRIT CU ADMIRAŢIE EVOLUŢIILE MICILOR DANSATORI:CU ADMIRAŢIE, DAR ŞI CU..."ochiul critic" AL AVIZATULUI, JURIUL ( doamna prof. Diana Comşa - reprezentantă a I.S.J. Mureş, doamna Mariana Pop - coregraf al Ansamblului "Ardealul" Luduş, domnul Dorin Grama - director Casa de Cultură "Pompeiu Hărăşteanu" Luduş )  A FOST ATENT LA FIECARE DETALIU:

SPECTACOLUL POATE SĂ ÎNCEAPĂ...

PREŞCOLARII de la GRĂDINIŢA CU P.N. IERNUT, îndrumaţi de doamnele prof. ANICA STOICA şi DANIELA SĂLCUDEAN


PREŞCOLARII de la GRĂDINIŢA CU P.N. MIHEŞUL DE CÂMPIE, îndrumaţi de doamnele prof. FELICIA CÂRSTEA şi instructor MARIA TITIANA MOŢĂIANUPREŞCOLARII de la GRĂDINIŢA CU P.N. nr. 2 LUDUŞ, îndrumaţi de doamna educ. MARIA CĂLUGĂR


PREŞCOLARII de la GRĂDINIŢA CU P.P. nr. 1 LUDUŞ, îndrumaţi de doamnele prof. SIMONA ŞOFRON şi educ. ELENA POP

UN MOMENT DIVERTISMENT a fost oferit de preşcolarii DAVID BOTEZAN şi RAREŞ RĂCHITĂ, care au interpretat o scenetă populară ( "Zâs-o muma cătră mine..." ):...au urmat PREŞCOLARII de la GRĂDINIŢA "CĂSUŢA FERMECATĂ" LUDUŞ, îndrumaţi de doamnele prof. KINGA BOTEZAN şi educ. LIVIA FĂRCAŞ


PREŞCOLARII de la GRĂDINIŢA "PARADISUL COPILĂRIEI" TG.-MUREŞ, îndrumaţi de doamnele prof. SIMONA FĂRCAŞ şi MARIA BOCAPREŞCOLARII de la GRĂDINIŢA CU P.N. CUCI, îndrumaţi de doamna prof. MARIA OGREANPREŞCOLARII de la GRĂDINIŢA CU P.P. nr. 1 LUDUŞ, îndrumaţi de doamnele prof. ANGELA MOLDOVAN şi educ. EMILIA OBER0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

ARTICOLE POPULARE

EDU

VARA

Eu sunt Vara călduroasă
şi sunt tare bucuroasă,
Căci cu frăţiorul Soare
Luminez peste ogoare.
Mândre, spicele de grâu
Cresc înalte pân-la brâu
şi când eu sosesc, se ştie,
Aduc numai bucurie.
Veveriţe, iepuraşi,
Ursuleţii drăgălaşi,
Toţi se bucură cu mine,
Căci e cald şi tare bine.

BANNERE

Folclor romanesc

De unde au venit pe aici...

HOROSCOPUL ZILEI DE LA ACVARIA.COM

HOROSCOP DE TOP

www.acvaria.com

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP