MODELE DE DIPLOME PENTRU PRESCOLARI

miercuri, 9 iunie 2010

De-a lungul anilor, cu ocazia organizarii unor activitati cu prescolarii, m-am confruntat cu o problema  mai deosebita: conceperea, redactarea si alegerea unui design potrivit a diplomelor care urmau sa fie acordate copiiilor, educatoarelor, diverselor persoane implicate. Deoarece, la randul meu, m-am mai inspirat si din modelele publicate pe net, am considerat ca ar fi bine sa public si eu cateva modele de astfel de diplome. Majoritatea sunt realizate cu Microsoft Office Word, si sunt in general editate pe fundal alb, pentru a putea fi imprimate pe hartie de diferite culori ( in functie  de preferinte, de culoarea fontului utilizat, etc. ). Nu sunt diplome realizate la nivel profesionist ( nu dispun de mijloacele tehnice, financiare necesare si nici nu acesta este scopul...), dar ele pot fi un punct de plecare in realizarea unor diplome pentru prescolari.

Diploma "absolvire" gradinita, pentru baietei:


Diploma "absolvire" gradinita, pentru fetite:


Diplome festivaluri de colinde la prescolari:

 







Diplome festivaluri de dansuri:













Diplome pentru concursul "Cel mai bun povestitor"



Update: alte modele de diplome puteţi găsi aici şi aici !

11 comentarii:

Tzipi 11 iunie 2010 la 04:39  

Diplome cu personaje din desenele animate ai incercat ? Eu le-am dat intr-un an, celor dintr'a 5 a, la sfarsitul anului, fiecaruia pentru ce s-a remarcat in acel an ( unul ca m-a mintit constant pentru tema de casa, altul ca a fost foarte cuminte, altul ca a fost foarte ajutator cu colegii,etc )...
Ai mei au fost foarte incantati si a fost foarte fun la ultima ora din an, ca fiecare s-a identificat cu personajul respectiv din desenele animate .

carmen 11 iunie 2010 la 20:16  

Da Tzipi, ai dreptate! E o idee foarte buna. Mai ales ca la mine e vorba de prescolari. Sincer, si eu m-am gandit candva la o astfel de surpriza pentru copiii. N-a iesit deocamdata. Oricum, la sfarsitul anului scolar viitor, astfel de diplome ar fi super, mai ales ca voi avea grupa mare-pregatitoare si copiii vor fi "absolventi" de gradinita!

Laura 24 iunie 2010 la 03:27  

Buna dragele mele,
intr-adevar aceste diplome sunt o idee excelenta pentru ai bucura si motiva pe cei mici. Daca doriti relizarea unor astfel de lucrari facute la un nivel profesionist, nu ezitati sa ma contactati. Eu realizez astfel de lucrari, mai ales ca cele ce se adreseaza prescolarilor, ma preocupa in mod deosebit. "Cartea mea de vizita" este site-ul www.decolorat.ro. Daca va place ce gasiti acolo, imi puteti scrie pe una din adresele de mail afisate pe site.

carmen 24 iunie 2010 la 14:06  

Laura, multumesc pentru prezenta ta pe blogul meu, te mai astept! Dar...pentru ca exista si un dar, consider de bonton o reciprocitate la reclama pe care o accept, cu placere - e drept, in comentariile tale. Ai observat ca esti mentionata (cu site-ul si cu blogul) pe PRESCOLARII MEI.
Toate cele bune si succes!

Laura 24 iunie 2010 la 15:25  

Buna Carmen, gata, te-am adaugat pe blogul meu in lista de Recomandari, cu numele: Prescolarii mei. Imi cer scuze, dar pur si simplu "mi-a scapat".
Toate cele bune, si voi mai reveni cu mare drag.

Unknown 28 decembrie 2010 la 11:02  

O idee buna, pe care o voi transmite, printat, educatoarelor fiului meu.Multumesc !

carmen 28 decembrie 2010 la 13:12  

@ionelmuscalu:
Cu mare placere, iar daca vreunul din modele..."prinde", am aceste diplome in format Word. O adresa de mail la pagina "CONTACT" si se rezolva!

Anonim,  30 mai 2011 la 09:52  

Buna ziua, mi-au placut in mod deosebit diplomele de absolvire create de dv. Din pacate, nu le putem folosi pentru ca sunt deja scrise. Este posibil sa le postati si in varianta nescrisa? Multumesc!

carmen 30 mai 2011 la 10:21  

@Anonim:
Buna ziua!
Va rog sa folositi formularul de contact de pe pagina "CONTACT": http://prescolariimei.blogspot.com/p/contact.html

FLORI,  28 mai 2013 la 22:53  

Buna ziua! Am primit diplomele nescrise asa cum v-am rugat , motiv pentru care va multumesc si apreciez preocuparea dumneavoastra in cadrul invatamantului prescolar , Succes in continuare!

Mihaiela,  21 mai 2015 la 09:10  

Multumesc, diplomele sunt foarte frumoase, iar copii vor fi extrem de incantati.Va doresc mult succes in continuare!

Trimiteți un comentariu

ARTICOLE POPULARE

EDU

sigur.info-internet mai sigur pentru copii

VARA

Eu sunt Vara călduroasă
şi sunt tare bucuroasă,
Căci cu frăţiorul Soare
Luminez peste ogoare.
Mândre, spicele de grâu
Cresc înalte pân-la brâu
şi când eu sosesc, se ştie,
Aduc numai bucurie.
Veveriţe, iepuraşi,
Ursuleţii drăgălaşi,
Toţi se bucură cu mine,
Căci e cald şi tare bine.

BANNERE

Folclor romanesc

De unde au venit pe aici...

HOROSCOPUL ZILEI DE LA ACVARIA.COM

HOROSCOP DE TOP

www.acvaria.com

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP