PENTRU VOI, MUGURI NOI!

miercuri, 1 iunie 2016

Ziua copilului este un prilej de a sărbători copilăria, de a oferi sprijin copiilor, de a inspira comunitatea şi familia, de a aprecia şi iubi copiii şi, de ce nu, de a-i pregăti pentru un viitor sănătos, fericit şi plin de succese.
          1 iunie, Ziua Copilului, este ziua în care revenim cu toţii la momentele tandre şi plăcute ale copilăriei inocente, alături de generaţia în creştere. Este ziua în care încercăm încă o dată să conştientizăm că interesul pentru copil trebuie să fie  unul prioritar şi că, toţi copiii au nevoie de sprijinul şi atenţia noastră zi de zi.
          Este o sărbătoare care ne îndeamnă să ne minunăm şi să ne bucurăm de fiecare zi şi clipă a vieţii, precum cei mici. Să sărbătorim alături de copii si nepoţii noştri şi să ne lasăm inspiraţi de bucuria lucrurilor simple sau să nu uităm de copilul din noi.

          Astăzi, 1 iunie 2016, de Ziua Copilului, Grădiniţa “Căsuţa fermecată” din Luduş (Director - profesor Carmen Petac), în parteneriat cu Primăria oraşului Luduş, a reuşit să aducă zâmbetul pe buzele preşcolarilor, pregătindu-le multe surprize, activităţi distractive, desene pe asfalt, concursuri cu premii. Locul ales pentru desfăşurarea activităţilor, a fost platoul din piaţa mare a oraşului, un loc îndrăgit atât de cei mici cât şi cei mari.


       Clovnul Kiki (d-na profesor Kinga Botezan) a fost moderatorul acestui eveniment, animând atmosfera prin urările şi îndemnurile adresate tuturor celor prezenţi. În deschidere, prof. Carmen Petac a transmis tuturor copiilor gânduri bune, un călduros "La mulţi ani, Copilărie!" şi a adresat mulţumiri tuturor celor implicaţi în buna desfăşurare a acestui eveniment, tuturor celor care zi de zi, prin dăruirea şi priceperea lor, îşi aduc aportul la înflorirea acestor "muguri noi", conjugând "speranţa" la viitor.
       În ajutorul Clovnului au sosit Mickey şi Minnie Mouse. Doamnele profesoare Iulia Bica, Andrea Fărcaş, Diana Rusu, Carmen Urcan, Dorina Coman, Dana Pop, Adriana Beian, Ileana Oltean, Olivia Haţegan şi Mihaela Ogrean de la Grădiniţa “Căsuţa fermecată”, Cornelia Olar, Elena Pop, Angela Moldovan şi Monica Mărginean de la Grădiniţa cu P.P. nr. 1, Andrea Cercel de la Grădiniţa cu P.N. nr. 1 şi Maria Călugăr de la Grădiniţa cu P.N. 2 Luduş, au participat impreună cu copiii la toate provocările lansate de Covnul Kiki. D-na profesor Olga Pall a deschis programul printr-un moment de dans sportiv la care au participat toţi copiii. Încurajaţi de Mickey şi Minnie Mouse, prichindeii s-au întrecut apoi în diverse concursuri – ştafete, desene pe asfalt, jonglerii. Suporteri surpriză au fost câţiva elevi ai Liceului Tehnologic din Luduş, care au oferit preşcolarilor baloane colorate.
       La final, după un dans al prieteniei, copiii au fost răsplătiţi cu diplome şi pacheţele cu dulciuri şi sucuri oferite de organizatori.
       A fost o zi minunată, o zi în care ne-am adus cu toţii aminte de “cea mai frumoasă iluzie”, COPILĂRIA.
       La mulţi şi frumoşi ani, Copile drag!









































































0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

ARTICOLE POPULARE

EDU

sigur.info-internet mai sigur pentru copii

VARA

Eu sunt Vara călduroasă
şi sunt tare bucuroasă,
Căci cu frăţiorul Soare
Luminez peste ogoare.
Mândre, spicele de grâu
Cresc înalte pân-la brâu
şi când eu sosesc, se ştie,
Aduc numai bucurie.
Veveriţe, iepuraşi,
Ursuleţii drăgălaşi,
Toţi se bucură cu mine,
Căci e cald şi tare bine.

BANNERE

Folclor romanesc

De unde au venit pe aici...

HOROSCOPUL ZILEI DE LA ACVARIA.COM

HOROSCOP DE TOP

www.acvaria.com

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP