DESPRE BLOG

Educatia este una din functiile esentiale si permanente ale societatii, iar cadrele didactice din invatamantul prescolar reprezinta prima veriga sociala cu raspundere formativa a viitorilor cetateni.
In gradinita, implinirea misiunii profesionale se împleteste cu personalitatea, cu profilul general – uman al fiecarei educatoare. Astfel, permanent mi-am dezvoltat calitatile unui bun educator al copiilor dobandind capacitatea de a-i intelege şi de a comunica afectiv cu ei, de a manifesta interes pentru acesti copii, de a le cuceri dragostea, de a-i forma si de a le modela personalitatea, manifestand creativitate in organizarea activitatilor, spirit organizatoric, interesul pentru nou si pentru propria-mi perfectionare, utilizandu-mi in modul cel mai serios imaginatia. In toata activitatea mea cu prescolarii am obtinut rezultate bune si foarte bune urmarind permanent integrarea lor in societate, am cautat ca in orice situatie sa le pot fi un bun prieten, parinte si educator.
De aceea, blogul este dedicat copiilor de varsta prescolara, dar si celor mai mari (cadre didactice, parinti, bunici, etc.), pentru ca - nu-i asa - pana la urma nu trebuie sa uitam cu totii sa fim copii…vorba aceea… "Vei fi cu atat mai fericit/a cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost".
Voi fi bucuroasa sa am alaturi de mine in realizarea articolelor pe oricine doreste sa contribuie la imbunatatirea relatilor copil – educator, educator – parinte, educator – educator si nu in ultimul rand copil – parinte, privite in oricare din directii. In acest sens, sunt deschisa oricaror sugestii, propuneri, intrebari, chiar si critici.

3 comentarii:

Iasi 14 iunie 2011 la 06:11  

Buna'Am adaugat linkul pe http://anunturi-iasi.blogspot.com
Felicitari pentru blogul dumneavoastra: se vede de la o posta ca va iubiti meseria. Putini se pot lauda ca iubesc ceea ce fac la servici.
Toate cele bune si spor la munca.

Anunturi Buzau 21 iunie 2011 la 10:52  

Vă felicităm pentru iniţative şi calitatea deosebită a blogului!

Echipa noastră din Buzau vă susţine.

Trimiteți un comentariu

ARTICOLE POPULARE

EDU

sigur.info-internet mai sigur pentru copii

VARA

Eu sunt Vara călduroasă
şi sunt tare bucuroasă,
Căci cu frăţiorul Soare
Luminez peste ogoare.
Mândre, spicele de grâu
Cresc înalte pân-la brâu
şi când eu sosesc, se ştie,
Aduc numai bucurie.
Veveriţe, iepuraşi,
Ursuleţii drăgălaşi,
Toţi se bucură cu mine,
Căci e cald şi tare bine.

BANNERE

Folclor romanesc

De unde au venit pe aici...

HOROSCOPUL ZILEI DE LA ACVARIA.COM

HOROSCOP DE TOP

www.acvaria.com

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP