CEL MAI FRUMOS BRAD DE CRACIUN - EDITIA A II-A

duminică, 22 decembrie 2013

După succesul de care s-a bucurat anul trecut proiectul "Sărbătorile de iarnă văzute prin ochii copiilor", ediţia din acest an a reuşit să stârnească din nou interesul preşcolarilor şi micilor şcolari. Aceştia au aşteptat cu nerăbdare să împodobească brăduţii pregătiţi în parcul din faţa primăriei luduşene. Podoabele au fost realizate de copii, aceştia etalându-şi imaginaţia, creativitatea şi originalitatea. Ajutoare le-au fost doamnele educatoare şi învăţătoare care i-au însoţit pe copii şi în ziua desfăşurării concursului "Cel mai frumos brad de Crăciun", miercuri 18 decembrie 2013.
Prezent la activitate, domnul Moldovan Ioan Cristian, primar al Oraşului Luduş, a felicitat copiii, cadrele didactice, părinţii şi organizatorii implicaţi în proiect, a mulţumit tuturor pentru faptul că, prin munca, hărnicia, creativitatea şi cooperarea lor, oraşul nostru a căpătat o pată de culoare inedită.Juriul care a analizat podoabele realizate şi brăduleţii împodobiţi, a deliberat: toţi copiii merită să fie premiaţi! "Cel mai inedit mod de împodobire", "Cel mai armonios brad împodobit", "Cel mai tradiţional mod de împodobire", "Cel mai ecologic brad", "Cel mai original brad" şi "Cel mai creativ mod de împodobire" au fost cele şase diplome acordate grupurilor de copii de la grădiniţele cu program normal şi program prelungit din Luduş şi Gheja, şi de la şcolile gimnaziale din oraş. Pentru ca micuţii creatori de podoabe pentru Bradul de Crăciun să fie pe deplin răsplătiţi pentru munca depusă, odată cu diplomele oferite de organizatori, reprezentanţii primăriei luduşene au dăruit tuturor copiiilor pachete cu dulciuri din partea lui Moş  Crăciun.

Cei şase brăduleţi aşteaptă să fie împodobiţi:Copiii însoţiţi de cadre didactice şi părinţi aşteaptă şi ei debutul activităţii: S-a dat startul!
Brăduţii sunt împodobiţi, copiii sunt felicitaţi şi premiaţi:


Brăduţii împodobiţi, la ceas de noapte:

Dragi copii, părinţi, colegi, colaboratori, fie ca Sfintele Sărbători de Iarnă să vă aducă în inimi şi în case Lumina Naşterii Mântuitorului nostru, să vă dăruiască numai sănătate, bucurie şi împliniri!

Trimiteți un comentariu

ARTICOLE POPULARE

EDU

sigur.info-internet mai sigur pentru copii

VARA

Eu sunt Vara călduroasă
şi sunt tare bucuroasă,
Căci cu frăţiorul Soare
Luminez peste ogoare.
Mândre, spicele de grâu
Cresc înalte pân-la brâu
şi când eu sosesc, se ştie,
Aduc numai bucurie.
Veveriţe, iepuraşi,
Ursuleţii drăgălaşi,
Toţi se bucură cu mine,
Căci e cald şi tare bine.

BANNERE

Folclor romanesc

De unde au venit pe aici...

HOROSCOPUL ZILEI DE LA ACVARIA.COM

HOROSCOP DE TOP

www.acvaria.com

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP